Alla inlägg under juni 2012

Av Dagny Fjällström - 7 juni 2012 21:35Tänker på livet i största allmänhet hur det rullar på med både glädje och sorg. Hur olika livsöden det finns på vår jord och som många skulle kunna berätta och föra det vidare i skrift till morgondagens människor. Tänker även på att det finns både fattiga och rika i olika stadier. Oavsett om jag är fattig eller rik så har alla människor samma värde. Alla gör vad de kan efter sin förmåga och från sin utgångspunkt. Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Bilden har jag tagit under maj månad på ena av mina promenader i omgivningarna i Boden. 

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 7 juni 2012 10:29

 

Tystnaden kan vara svår att hantera men den kan också vara bra på många sätt. Ibland är tystnaden välkommen men inte alltid. Den är svår att hantera men man kan komma underfund med mycket under tiden som tystnaden råder. Bilden jag lägger in tycker jag passar in i detta inlägg eftersom själva blomman är sluten precis som tystnaden är och ska vara.

ANNONS
Av Dagny Fjällström - 6 juni 2012 13:00

    

Nationaldagen och regn. Håller mig inomhus och myser. Om det inte regnat så hade jag gärna gått på en promenad och om Kvarnängen idag. Blir att se från Skansen ikväll då nationaldagen firas. Önskar alla mina bloggläsare en bra och fin nationaldag.

Av Dagny Fjällström - 2 juni 2012 19:16

 

Denna bild på tulpanerna tog jag idag när jag tänkte gå och se på studenterna vid Kvarnängen i Boden. Tog den när jag hade gått bara en liten bit. Regnat hade det gjort lite innan jag gick men det var uppehåll när  jag gick ut och innan jag var vid Kvarnängen så hade det börjat igen och jag var där en stund men tänkte sen att nu går jag hem och gjorde så. Innan jag var hemma så var jag genomblöt trots paraplyet som jag hade med mig.

Av Dagny Fjällström - 2 juni 2012 19:02

 

Dessa söta uteblommor finns hos mig i blomrabbatten vid husväggen. Denna blomrabbatt ska tyvärr tas bort för att det inte är så  bra att ha nära en husvägg så då får det bli att jag har i blomlådor  istället. Rabbatten fanns redan när jag flyttade in i denna lägenhet.

Av Dagny Fjällström - 2 juni 2012 17:18

 

Dessa gick jag förbi igår och kunde inte låta bli att ta en bild på dem. Violer tycker jag är en söt sommarblomma som växer lite överallt.

Av Dagny Fjällström - 1 juni 2012 10:54

 

1:a juni och första sommarmånaden. Regn nu på morgonen och solen tittar fram mellan allt det gråa för tillfället. Har bott nu nio månader i denna min nya hemstad och har utvecklat intressen som jag inte visste att jag hade. Bilden som jag lägger in är tagen i vår och en knopp är outslagen precis som med framtiden man vet inte vad som väntar där framme.

Presentation


För att se bilderna större klicka på dem.

Mina bilder

Bilderna i min blogg är förbjudna att använda utan min tillåtelse.

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Översätt bloggen

Gästbok

Mina bloggar

Bloggar

Hemsidor

Fotoutmaningar

Sevärdheter

Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Väder

Väder Boden

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Jag finns på Facebook

RSS

Följ bloggen

Följ dagnysfoto med Blogkeen
Följ dagnysfoto med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se